- Autor: Mikrob203
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Droždí čerstvé lisované | 168 |
Slanina anglická | 30 |
Cibule | 50 |
Vejce celé (syrové) | 220 |
Dochucovadla:
česnek,sůl,pepř,majoránka, pažitka ( nať z cibulky)
Energetická hodnota celkem: 2529 kJ
Bílkoviny (g): 55,
Tuky (g): 33,
Sacharidy (g): 22,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 632 kJ
Bílkoviny (g): 13.8, Tuky (g): 8.3, Sacharidy (g): 5.5, SAFA (g): 3, Cukry (g): 0.8, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
slaninu rozškvaříme a necháme na ni zesklovatět cibuli, přidáme droždí a necháme rozpustit a když se znovu davá dohromady ještě je chvíli opékáme ,poté přidáme vajíčka a necháme ztuhnout. Dochutíme a podle chuti můžeme přidat šunku nebo sýr.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.