TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Rajčatová omáčka s mletým hovězím masem, bazalkou a česnekem, sýr Gran Moravia

Zpět
  • Autor: Vexta
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 1497 kJ

Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 21, Sacharidy (g): 12, SAFA (g): 7, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 4

Postup přípravy

Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme mleté hovězí maso a česnek, orestujeme, přidáme čerstvá a sterilovaná rajčata, podlijeme vývarem a dusíme doměkka. Ochutíme solí, pepřem, přidáme nakrájenou bazalku a dle potřeby lehce osladíme. Při servírování směs sypeme strouhaným sýrem Gran Moravia.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři