TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Mleté hovězí s fazolemi a rajským protlakem

Zpět
  • Autor: Žanettka
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

Kmín, pepř, bylinky (balkánská čubrica), mletá paprika, petržel.

Energetická hodnota celkem: 7601 kJ

Bílkoviny (g): 149, Tuky (g): 33, Sacharidy (g): 224, SAFA (g): 11, Cukry (g): 33, Vláknina (g): 65, Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 1900 kJ

Bílkoviny (g): 37.3, Tuky (g): 8.3, Sacharidy (g): 56, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 8.3, Vláknina (g): 16.3, Sůl (g): 1.3

Postup přípravy

Na oleji lehce osmažíme pórek (bílou část), přidáme nakrájený česnek (1/2), nakrájené chili papričky, kmín, mletou papriku, necháme rozvonět. Do směsi vložíme hovězí mleté maso, osolíme, opepříme, poté nakrájenou papriku, zprudka orestujeme. Následně podlijeme vodou (400ml), přidáme rajský protlak a chvíli dusíme. Na závěr přidáme fazole (červené i bílé), kukuřici, petržel, pórek (zelenou část), bylinky (balkánskou čubricu), druhou polovinu rozlisovaného česneku.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři