TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Jehněčí hřbet

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 120
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 6897 kJ

Bílkoviny (g): 175, Tuky (g): 81, Sacharidy (g): 56, SAFA (g): 45, Cukry (g): 28, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 1724 kJ

Bílkoviny (g): 43.8, Tuky (g): 20.3, Sacharidy (g): 14, SAFA (g): 11.3, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 1.3

Postup přípravy

Jehněčí hřbet odblaníme, odstraníme případný tuk, potřeme ho kašičkou z česneku .soli, másla, necháme asi 15 minut odležet. Potom vložíme do dobře vyhřáté remosky, zasypeme pokrájenou cibulí a pečeme zhruba půl hodiny, zalijeme lečem ze sklenice a přidáme slaninu a pár kuliček nového koření a pepře a snítku tymiánu. Pečeme do změknutí, je -li třeba podlijeme trochou piva. Maso vyjmeme, stejně jako kuličky koření, lečo rozmixujeme a vytvoříme šťávu. Podáváme s rýží nebo bramborem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři