- Autor: Martin Čihák
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 874.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mléko polotučné (1,5 % tuku) | 450 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 40 |
Droždí čerstvé lisované | 20 |
Mouka pšeničná hladká | 150 |
Mouka žitná celozrnná | 200 |
Olej řepkový | 20 |
Vejce celé (syrové) | 110 |
Žervé průměr | 55 |
Dochucovadla:
skořicový cukr (skořice, cukr moučka)
Energetická hodnota celkem: 8615 kJ
Bílkoviny (g): 65,
Tuky (g): 53,
Sacharidy (g): 324,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 69,
Vláknina (g): 24,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 10 kJ
Bílkoviny (g): 0.1, Tuky (g): 0.1, Sacharidy (g): 0.4, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0.1, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
jedna porce je 1 gram lívance o průměru cca 10 cm dá 15 porcí
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.