TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Polévka z červené čočky a tofu se zeleninou

Zpět
  • Autor: olinstob
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sojová omáčka, bylinky.

Energetická hodnota celkem: 2064 kJ

Bílkoviny (g): 32, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 50, SAFA (g): 3, Cukry (g): 19, Vláknina (g): 12, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Cibuly na kostičky, podusit v hrnci na trošce vody, přidat koření. Na cibuli vsypat propláchnutou čočku a zalít zeleninovým vývarem. Přivest k varu, stáhnou plamen, vařit cca 45 minut. Doplnit nasekanými bylinkami. Tofu marinujeme v sojové omačce. Mezitím zeleninu a nakrájený česnek krátce orestujeme na olivovém oleji. Zeleninu zasypeme nakrájeným tofu a přidáme bylinky.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři