TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Zapečené brambory s uzeným masem a fazolkami

Zpět
  • Autor: lenkasparova
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, grilovací koření, česnek

Energetická hodnota celkem: 12723 kJ

Bílkoviny (g): 103, Tuky (g): 139, Sacharidy (g): 323, SAFA (g): 54, Cukry (g): 47, Vláknina (g): 49, Sůl (g): 7

Energetická hodnota na 1 porci: 2121 kJ

Bílkoviny (g): 17.2, Tuky (g): 23.2, Sacharidy (g): 53.8, SAFA (g): 9, Cukry (g): 7.8, Vláknina (g): 8.2, Sůl (g): 1.2

Postup přípravy

Předvaříme brambory, květák v páře povaříme do poloměkka spolu s fazolkami. Na cibuli osmahneme libové uzené maso (obraná uzená žebra), přidáme česnek a všechnu zeleninu. Osolíme, případně přidáme další koření a bylinky. Pekáč poklademe půlkou uvařených a rozkrájených brambor, navrch dáme všechnu masovou směs, přikrejeme zbytkem brambor a zalijeme směsí s vajec a smetany na vaření. Možno přidat i sýr.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři