- Autor: keridwen1
- Doba přípravy (min.): 30
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory rané | 130 |
Petržel - kořen | 200 |
Energetická hodnota celkem: 896 kJ
Bílkoviny (g): 7,
Tuky (g): 2,
Sacharidy (g): 42,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 448 kJ
Bílkoviny (g): 3.5, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 21, SAFA (g): 0, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Uvaríme pokrájané zemiaky a petržlen, rozmixujeme a dochutíme soľou, prípadne korením.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.