- Autor: jejda.jana
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Slunečnicová semínka | 30 |
Jablka | 280 |
Červená řepa | 250 |
Energetická hodnota celkem: 1929 kJ
Bílkoviny (g): 11,
Tuky (g): 14,
Sacharidy (g): 69,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 46,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 482 kJ
Bílkoviny (g): 2.8, Tuky (g): 3.5, Sacharidy (g): 17.3, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 11.5, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 0
Postup přípravy
řepa a jablko 1:1 řepu najemno a jablka nahrubo nastrouhat , špetka soli a slun. semínka, nemusí být, dělala jsem i s jogurtem a taky dobrý. porce 150 g
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.