- Autor: Dagmara B
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Dýně | 700 |
Cibule | 150 |
Česnek | 30 |
Olej olivový | 10 |
Hovězí mleté průměr | 300 |
Ovesné vločky jemné | 100 |
Eidam 30% | 200 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 100 |
Petržel - nať | 10 |
Energetická hodnota celkem: 8193 kJ
Bílkoviny (g): 136,
Tuky (g): 102,
Sacharidy (g): 122,
SAFA (g): 52,
Cukry (g): 58,
Vláknina (g): 28,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 2048 kJ
Bílkoviny (g): 34, Tuky (g): 25.5, Sacharidy (g): 30.5, SAFA (g): 13, Cukry (g): 14.5, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Z dýmě odkrojím pokličku, vydlabu semínka. Na pávni orestuji cibulku, přidám česnek, mleté maso a orestuji. V míse smíchám sýr, masouvou směs, ovesné vločky, vejce, mléko, nasekanou petržel, opepřím a osolím. Směsí naplním dými, přikreju dýňovou pokličkou, ccelé zabalím do alobalu a peču na 180 cca 1,5hod. na posledních 15 minut pečení sejmu alobal. Pozn. místo mletého hovězího, lez použít drubeží.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.