- Autor: zdenalan
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Pohanka | 80 |
Cibule | 40 |
Česnek | 2 |
Zelí čínské | 120 |
Mrkev | 80 |
Sušené maso Jerky hovězí, vepřové | 25 |
Houbová směs mražená | 60 |
Koření průměr | 3 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř.
Energetická hodnota celkem: 1821 kJ
Bílkoviny (g): 27,
Tuky (g): 4,
Sacharidy (g): 73,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 607 kJ
Bílkoviny (g): 9, Tuky (g): 1.3, Sacharidy (g): 24.3, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 4.3, Vláknina (g): 4.7, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Namočenou a povařenou pohanku dáme na pánev na které máme zeleninu, přidat koření a sůl.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.