- Autor: PKosu
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rajčata loupaná lisovaná | 500 |
Olej olivový | 5 |
Bujón Natur (hotový výrobek) | 10 |
Cibule | 100 |
Dochucovadla:
sůl, skořice, bobkový list, pepř černý celý
Energetická hodnota celkem: 819 kJ
Bílkoviny (g): 6,
Tuky (g): 5,
Sacharidy (g): 25,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 205 kJ
Bílkoviny (g): 1.5, Tuky (g): 1.3, Sacharidy (g): 6.3, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 3.8, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Na lžíci oleje osmahnu cibulku. Přidám dvě kuličky černého pepře, trochu skořice mleté dva hřebíčky. Pak naliji 500 g lisovaných rajčat Giana. Přidám zeleninový bujón natura s bylinkami. Povařím a nakonec trošičku osolím. Tato rajčata jsou dost sladká, takže nepřidávám žádný cukr.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.