TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Lasagne fazolové

Zpět
  • Autor: Morndw
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, chilli, česnek, majoránka, rozmarýn (nebo tymián a oregano)

Energetická hodnota celkem: 5240 kJ

Bílkoviny (g): 67, Tuky (g): 37, Sacharidy (g): 155, SAFA (g): 21, Cukry (g): 33, Vláknina (g): 39, Sůl (g): 6

Energetická hodnota na 1 porci: 1747 kJ

Bílkoviny (g): 22.3, Tuky (g): 12.3, Sacharidy (g): 51.7, SAFA (g): 7, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 13, Sůl (g): 2

Postup přípravy

Z vejce a mouky vyválet tenké pláty. Na oleji osmahnout cibuli, žampiony, papriku, přidat konzervu krájených rajčat s bazalkou a uvařené fazole. Okořenit a krátce podusit, mělo by to být docela řídké. Do vymazané zapékací mísy položit plát lasagní, dát omáčku, další plát těsta, atd, poslední vrstva je náplň. Vrch se posype strouhaným sýrem a 30-40minut se zapéká na 180-200 stupňů.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři