- Autor: keridwen1
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tekvicový olej | 6 |
Citronová šťáva | 10 |
bazalka | 20 |
Květák | 500 |
Rajčata | 280 |
Zmes varených strukovín a kamutu | 240 |
Energetická hodnota celkem: 1761 kJ
Bílkoviny (g): 17,
Tuky (g): 6,
Sacharidy (g): 66,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 27,
Vláknina (g): 21,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 352 kJ
Bílkoviny (g): 3.4, Tuky (g): 1.2, Sacharidy (g): 13.2, SAFA (g): 0, Cukry (g): 5.4, Vláknina (g): 4.2, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Rajčiny nakrájame, zameišame s konzervou strukovín a kamutu, pridáme uvarený a vychladnutý karfiol. Zalejeme šťavou z polovice citrónu, pridáme bylinkovú soľ, tekvicový olej a bazalku. Premiešame a podávame.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.