TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

kuřecí polévka se zeleninou

Zpět
  • Autor: ballini
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

Pepř, sůl, zelená petrželka

Energetická hodnota celkem: 1968 kJ

Bílkoviny (g): 56, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 28, SAFA (g): 6, Cukry (g): 17, Vláknina (g): 10, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 492 kJ

Bílkoviny (g): 14, Tuky (g): 3.3, Sacharidy (g): 7, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 4.3, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Vezmeme 1 čtvrtku kuřete, odstraníme kůži a dáme vařit do vody (ca. 1 l). Po změknutí vyjmeme, obereme maso a nakrájíme na drobno. Do vývaru dáme mrkev, celer, petržel, ca. 1/4 květáku, kedluben, cibuli (možno nakrájet nebo vcelku) a ca. 1 polévkovou lžíci guinoy. Až vše změkne přidáme uvařené maso a dochutíme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři