- Autor: ballini
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí stehno bez kůže | 250 |
Mrkev | 50 |
Cibule | 50 |
Květák | 100 |
Kedlubna | 50 |
Petržel - kořen | 50 |
Celer bulva | 50 |
Petržel - nať | 20 |
Dochucovadla:
Pepř, sůl, zelená petrželka
Energetická hodnota celkem: 1968 kJ
Bílkoviny (g): 56,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 28,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 492 kJ
Bílkoviny (g): 14, Tuky (g): 3.3, Sacharidy (g): 7, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 4.3, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Vezmeme 1 čtvrtku kuřete, odstraníme kůži a dáme vařit do vody (ca. 1 l). Po změknutí vyjmeme, obereme maso a nakrájíme na drobno. Do vývaru dáme mrkev, celer, petržel, ca. 1/4 květáku, kedluben, cibuli (možno nakrájet nebo vcelku) a ca. 1 polévkovou lžíci guinoy. Až vše změkne přidáme uvařené maso a dochutíme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.