TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Vegánsky boršč

Zpět
  • Autor: shipka45
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

soľ, čierné korenie, mletá červená paprika, bobkový list

Energetická hodnota celkem: 2358 kJ

Bílkoviny (g): 17, Tuky (g): 19, Sacharidy (g): 79, SAFA (g): 3, Cukry (g): 43, Vláknina (g): 24, Sůl (g): 12

Energetická hodnota na 1 porci: 590 kJ

Bílkoviny (g): 4.3, Tuky (g): 4.8, Sacharidy (g): 19.8, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 10.8, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 3

Postup přípravy

Zeleninu nakrájame na kocky. Cviklu si dopredu uvaríme a očistíme. Na oleji osmažíme cibuľu s cesnakom, pridáme červenú mletú papriku, všetku koreňovú zeleninu, po chvíli pridáme korenie a nakrájanú papriku prilejeme zeleninový vývar a varíme do zmäknutia.Potom pridáme postrúhanú cviklu, paradajkový pretlak, necháme prejsť varom a vypnene plyn.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři