- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Fazole červené v rajské omáčce | 400 |
Rajčata | 100 |
Paprika červená | 50 |
Paprika zelená | 50 |
Paprika žlutá | 50 |
Cibule | 100 |
Hellmann´s chilli sauce | 15 |
Česnek | 20 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,chilli, bazalka,
Energetická hodnota celkem: 2366 kJ
Bílkoviny (g): 24,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 77,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 40,
Vláknina (g): 31,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 394 kJ
Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 2.2, Sacharidy (g): 12.8, SAFA (g): 0.2, Cukry (g): 6.7, Vláknina (g): 5.2, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Červené fazole v chilli omáčce podusíme se zeleninou až se vydusí tekutina, okořeníme, je-li třeba dosolíme a rozmixujeme. Podáváme na topinkách z cz chleba, Pro masožravce můžeme přidat k zelenině kousek šunky, navrch posypat strouhaným sýrem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.