TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Francouzský zapečený květák

Zpět
  • Autor: Margharetka
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, petrželovou nať

Energetická hodnota celkem: 2040 kJ

Bílkoviny (g): 50, Tuky (g): 19, Sacharidy (g): 27, SAFA (g): 10, Cukry (g): 17, Vláknina (g): 11, Sůl (g): 3

Postup přípravy

Květák mírně povaříme ve slané vodě, následně prošpikujeme šunkou a polovinou sýru. Druhou polovinu sýru nastrouháme a rozvaříme v mléce, do vychladlé směsi vmícháme vejce, sůl, pepř a nasekanou petrželku. Směsí potřeme prošpikovaný květák, můžeme posypat ještě trochou sýra a zapečeme do zlatova v troubě cca 20 min, při teplotě 200°C (elektrická trouba)

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři