TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kysane zeli zahustene bramborem (s karamelem)

Zpět
  • Autor: sduranova
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 5.00

Ingredience

Dochucovadla:

V mem pripade zadne, ale dle chuti kazdeho jedince. Nakladam si na zimu vlastni zeli (zeli, mrkev, cibule), do ktereho prijde sul, pepr, nove koreni a kmin, ktere pred varenim vyberu (pepr a nove koreni). Zeli je dostatecne pikantni a tudiz staci uvarit.

Energetická hodnota celkem: 3999 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 65, Sacharidy (g): 67, SAFA (g): 31, Cukry (g): 40, Vláknina (g): 34, Sůl (g): 8

Energetická hodnota na 1 porci: 800 kJ

Bílkoviny (g): 4.8, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 13.4, SAFA (g): 6.2, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 6.8, Sůl (g): 1.6

Postup přípravy

na oleji, osmazime libovou slaninu a najemno nakrajenou cibuli, kterou az zesklovati zaprasime cukrem a nechame lehce zkaramelizovat, pridame proplachnute kysane zeli. Michame az je zaklad dobre spojeny se zelim podlijeme trochou vody a prikryjeme poklici. Nechame cca 30 min dusit. Mezitim si syrovou bramboru rozmixujeme. Pridame do zeli a podlijeme vodou pokud je zeli moc huste. Nechame 10 min povarit a podavame.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři