TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 17. 05. 2017

Jak si nahrát profilovou fotku?

Bublicka

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 50
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133198.03 km
Kolo: 66076.10 km
Cvičení: 5528 h 10 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Stob skupiny

Bublicka

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Kterak jsem nečekaně ubyla

25. 06. 2017

Od narození jsem se potýkala s břišními problémy, které jsou z jedné strany v rodině dědičné. Už jsem byla nucena nasadit tvrdý režim, kterého jsem se zpočátku bála: byla jsem nucena vysadit veškeré pečivo a mouku jako takovou.

Obávala jsem se, že to nedám, že podlehnu chuti na pečivo, u kterého jsem se neovládla, i když jsem věděla, že si to později odtrpím na wc, ale ukázalo se, že to bylo nečekaně snadné.

Nejlepší jsou změny, které přijdou ve vteřině-nepřemýšlíte, prostě konáte. Já taky konala, dala do jídelníčku převážně zeleninu a sem tam maso nebo luštěninu a s podivem jsem sledovala, že nejenže se ihned mé problémy ne zmírnily, ale vymizely, že pečivo mi nechybí, ale hlavně že ubývám. Dřív jsem se mohla snažit až do krve, vážila, zapisovala, měřila, dřela jsem se fyzicky, ale nepomáhalo...stačil tělesný hraniční problém a šlo to samo.

Takže u mě se osvědčilo vynechání pečiv a jde mi to i bez pohybu. Ty změny se dějí po týdnech, ne měsících. Tohle vědět, nemusela bych se celý roky trápit.

Proto bych tohle doporučila všem: neplánujte, neřešte, neptejte se co by kdyby a co bude až to bude...prostě to UDĚLEJTE.

Podle odborníků bych měla na nový režim navykat 21 dní... nesmysl. Pokud je to pro vás to pravé, navyknete tomu ihned a taky ihned máte výsledky. Proto nehledejte návody u jiných, ale u sebe. Tělo vám samo napoví nejlíp.

Hodnocení (4 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

26. 06. 2017 19:54
Skvělé, že se ti zadařilo.
26. 06. 2017 17:36
Ahoj Bublicko, díky za sdílení Tvého "know-how", jak se Ti podařilo hubnout.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři