TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 03. 02. 2014

Jak si nahrát profilovou fotku?

Silvushka

Původní Sebekoučink

50 %
0 kg 4.2 kg

Již zhubnuto: 2.1 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 1447
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133561.12 km
Kolo: 66274.30 km
Cvičení: 5546 h 56 min

Přátelé

Silvushka

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

víc takových sobot

23. 02. 2014

Včera  jsem měla jednu z mých nepravidelných předcvičovacích hodin. Jednou za čas ( 1x za měsíc až dva ) se dohodneme s paní ředitelkou našeho Domu dětí a mládeže, že uspořádáme Sobotu pohybu. A taky jsem včera odpoledne "pařila" aerobik, posilovali jsme (fíhá) a na závěr protahovali svaly. Na tyhle hodiny mi chodí i jeden můj známý a je takový pěkný zpestření, když bandu bab "naruší" mužská cvičící část. Včera byl aerobik výjimečně, ale Martin se s tím popral statečně :-) Po dvou hodinách jsme s mojí sbývalou spolužačkou z gymplu, která za mnou na cvičení přijela skoro 50km, zašly k nám na kafe a na moje domácí banánové placičky s medem ( energetická vzpruha byla třeba :-) ).
Pak jsme se začaly chystat na plesování.  Manželem jsme se  barevně sladili - on k mým červeným šatům zvolil červenou košili a černou kravatu ( musela jsem si ho pělně hlídat, byl fakt k nakousnutí - ti chlapi, když na sebe vezmou oblek, dostanoou úplně ninej šmrnc:-) ) a večer jsme si báječně užili. Už dlouho jsem nezažila tak krásný ples. Hudba byla parádní - žádný "umcaca" pořád dokolečka, ale zapařili jsme i na songy od 100 zvířat, MIG 21, zaploužili na Sluneční hrob, nebo Petra Nováka ( toho já moc ráda ). Domů jsme dorazili kolem třetí ( synček byl v dobrých rukách - babička a dědeček byli u nás a hlídali spícího andílka ) no a teď už jsme s Mikem přes hodinu vzhůru.
Jaké bylo ale moje překvapení, když jsem ráno pro zajimavost vlezla na váhu - váha zůstala tam, kde byla. A to jsem na plese popíjela víno ( a prolévala ho vodou ), uzobávala miniřízečky s kyselými chilli papričkami, které připravila  naše kamarádka i nějakou tu jednohubku jsem sezobla. řáteli ví
Takže jsem si užila nádhernej večer s manželem, přáteli, jídlem a vínem !
Hodnocení (9 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

23. 02. 2014 10:54
byl to kráný den. Nádherná sobota !! A teď už jsme s Mikuáškem zpět ze svižné procházky , venku je božsky, taky vyražte, "paprsková energie" :-)
23. 02. 2014 10:38
ty jo! to musel byt super den!
23. 02. 2014 09:22
Páni, tak to musel být prima den:-), sport, zábava ..a ještě s takovým výsledkem! Super!!

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři