TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 27. 06. 2016

Jak si nahrát profilovou fotku?

ant.314

Sebekoučink

Váš cyklus již skončil. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.

Získané body

Tento měsíc: 263
Celkem: 11281
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133040.31 km
Kolo: 66054.10 km
Cvičení: 5523 h 4 min

Přátelé

ant.314

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Status Report - zacatek

05. 07. 2016

27.6.2016

Po transplantaci ledviny jsem zacal (byl donucen zacit) resit jine problemy - trigliceridy asi 30 (normal 1, vysoke riziko 5). Takze omezit tuky (a hlavne trigliceridy) na minimum.

Diety mi nikdy nefungovaly, takze zmena jidelnicku - asijska kuchyne - spousta ryze, rasy, tofu, zelenina - pomerne rychle jsem je srazil na 15, pricemz jsem si jidlo uzival.

Vzhledem k mnozstvi prasku, co beru (a mnohe z nich triglyceridy zvysuji) doktor rekl, ze vic moc asi nepujde, ale mi hrozi cukrovka a proste musim snizit vahu a jist zdrave (a omezit tuky a zacit venovat pozornost diabetickym dietam a min cukru). Zaroven se ke me dostal okaz na STOB z nekolika mist v IKEMu - tudiz jsem ho bral vazne.

Letme spocteni mi ukazalo, ze i kdyz jsem prestal sladit, tak ryze je jeden sacharid na druhem a jist ji velke porce denne asi neni to prave (6.000+KJ a 300+g sacharidu pri doporucene denni davce 6.700KJ a 190g sacharidu jen v ryzi a to nepocitam nic okolo)

Takze dalsi zmena jidelnicku ze dne na den a jako cil  semaforky nejhur ve zlute (az na tuky, kde klidne nedostatek) byl muj prvni krok.

 

vaha: 90.4 kg

vyska: 176 cm

BMI: 29.18

BMR: 7.332 kJ

Doporuceno: 6.800 kJ

 

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři