TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 10. 07. 2011

Jak si nahrát profilovou fotku?

devcicazdediny

Sebekoučink

Váš cyklus již skončil. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 8482
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133561.12 km
Kolo: 66274.30 km
Cvičení: 5546 h 56 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

devcicazdediny

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Kde je zakopaný pes

19. 04. 2016

Zdravím všechny hubnoucí i udržující ...

Po dnešním vážení přemýšlím, kde je asi zakopaný pes. Mám pocit, že dělám to nejlepší co můžu, ale váha přesto nejde dolů respektive jde, ale za 5 týdnů co jsem tu, ubylo 600 g. Trochu začínám plašit. Vím že pohybu by mohlo být více, ale měla jsem teď 2-3 týdny podvrtlý kotník a nechtěla jsem ho trápit. Jím podle semaforků na zelenou, někdy oranžovou ... příjem mám nastaven na 6500 KJ.

No a měření? To mě taky nepřesvědčilo, za 4 týdny je úbytek 1 cm přes prsa a 1 cm přes zadek, v pase ale zato 2 cm nahoru (ale je možné, že to bylo způsobeno měřením v době MS).

Máte nějaké nápady? Budu za ně ráda, zkusím přidat toho pohybu, ale narvat ho do už tak nabytého programu je těžké.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

26. 04. 2016 20:34
Marta77 - bazální metabolismus mám někde napsaný doma, kdysi ještě z měření, na kterém jsem byla tak 2 roky zpátky ... přijde mi spíše divné, že minule to při stejném příjmu šlo a teď se to drží pořád na stejné hladině, nebo to o kilo spadne, to vydrží pár týdnů a pak zase vyleze zpátky ... neřekla bych, že se na hubnutí nějak extra upínám, stres je, ale spíš ze studia než z toho, že se hubnutí nedaří ... Musíme vydržet .. snad tělo pozná, že to s ním myslíme dobře ...
20. 04. 2016 09:00
Ahoj, tak já se v tom plácám úplně stejně už rok, přestože semaforky svítí většinou zeleně, pohybu mám na rozdávání (snažím se i o různé typy sportů), od podzimu jsem navýšila množství spánku (z 5h tak na 7h), chodím k výživové poradkyni, která mě nutí víc jíst, a stále žádná změna. Všichni kolem mě i ona tvrdí, že u mě je to v hlavě, spousta stresu, neumím se hodit do klidu a aspoň chvilku odpočívat a myslet na něco jiného než na hubnutí. Při poslední návštěvě jsem jí sepsala, co všechno jsem za ten rok změnila a co jsou asi hlavní příčiny mého neúspěchu - věta nemyslím na nic jiného než na to, že jsem tlustá a nemůžu zhubnout prý bude hlavní příčina. Teď mám zakázáno se vážit,musím jíst podle tabulky =dodržovat množství potravin,nic nezapisovat, jen kontrolovat množství. Tak uvidíme, musíme si věřit, že to půjde. Víš kolik máš bazální metabolismus? Mě byl na in body naměřený 7400kJ a já leta letoucí jedla 5-6000kJ, takže moje tělo asi pořád neví, co má dělat. Teď jím cca 8300kJ a čím dál tím častěji se mi stává, že mám hlad, který jsem předtím nikdy nepocítila, tak si říkám, že se možná to spalování rozběhlo. Držím palce ať se daří!!!
19. 04. 2016 23:19
Semaforky mohou být zelené a můžeš mít špatně rozložený příjem během dne.. nebo špatně rozložené živiny...a taky mě napadá, jestli nemáš moc jednoduchých cukrů...a stresík, že to nejde, jak si představuješ, ten to jistě brzdí...a ještě 1-2 cm žádná míra, stačí trochu posunout metr ...
19. 04. 2016 19:48
Každý další hubnoucí cyklus je těžší a těžší. Letošní pokus jsem začala s podobnými rozpačitými výsledky, (taky bych mohla leccos vylepšit), ale postupně jsem jakž takž úbytky zaznamenala!
P.S. a bez pohybu to nepůjde!!!
19. 04. 2016 17:51
Myslím že se moc stresuješ. To myslím doslova. Povol napětí a hoď se do pohody. Psychika je potvora, a často má větší vliv, než jsme ochotni si připustit. A hubnutí chce svůj klid, to jsem poznal na vlastní kůži. Držím ti palec.
19. 04. 2016 17:28
Tak to ti neporadím. Když jsem jela poctivě podle semaforků, tak jsem hubla. Nezapisuji už 3 roky, jen odhaduji. Váhu držím + - 1 až 2 kg. Zkouším kde co, ale váha už se nechce hnout. Musela bych zase zapisovat, ale jsem v normě tak to neřeším. Také myslím jako Zuhan, tělo si zvyklo :-)
19. 04. 2016 16:51
No a kolik vážíš? Nemůžeš prostě už být na nějaké hraniční váze? Nebo by t možná chtělo nějakou změnu, třeba si tělo zvyklo...
19. 04. 2016 11:33
ahoj, asi tě nepotěším, ale já když skutečně ukázkově jedla a hubla 0,5 až 1 kg za týden, tak jsem jednak skutečně nepřekračovala nastavený příjem a hlavně! jsem denně hodinu cvičila, jezdila na rotopedu a podobně + samozřejmě veškěrý obecný denní pohyb s dětma. A hodně se prolévala vodou. Jakmile něco z toho poruším, zase to vyskáče nahoru:( A nehubnu nikdy, když si říkám, jak to, že to přeci není možné, všechno dělám správně... ale pak se poctivě zamyslím a řeknu si, že ty oranžové semafory... a to necvičení...že to tedy zase asi tak správné nebude.
19. 04. 2016 11:04
Neporadím, ale chápem ťa. Ja som za posledných 5-6 týždňov na tom rovnako. Nepohlo sa to ani o kúsok. Ani váha, ani centimetre. Jedálniček dodržujem asi na 80% ale veľa cvičím a chodím.
Nevadí, budem chodiť ďalej, možno sa to pohne. Držím ti palce.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři