TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 21. 01. 2011

Jak si nahrát profilovou fotku?

jarmilabeerova

Původní Sebekoučink

64 %
0 kg 4.2 kg

Již zhubnuto: 2.7 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 10450
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133561.12 km
Kolo: 66274.30 km
Cvičení: 5546 h 56 min

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

jarmilabeerova

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Májový podvečer

01. 05. 2013

Dnešní den bylo zahájení rybářské sezony.A tak jsme s manželem vyryzili k rybníku.Sice jsem měla o dnešním podvečeru trochu jinou představu,ale nemohla jsem  mu zkazit radost.Sbalila jsem láhev s vodou křížovky a vyrazili jsme.Když jsme přijeli kvodě odcházeli už poslední rybáři a nikdo tam nebyl.manžel rozbalil pruty a vše potřebné a nahodil celý nedočkavý jak budou ryby hodně hladové.Já jsem rozbalila rybářskou židličku v pohodě se usadila vyndala křížovky a začala luštit.Moc jsem pruty nesledovala,když zvolal koukej,koukej už začíná na tom prvním prutu policajt poskakovat.Já totiž na rybách mám velice důležitý úkol a to s podběrákem dostávat ryby na břeh.A tak jsem odložila křížovky a věnovala se s manželem prutům.Najednou policajt přibouchl k prutu,manžel sekl a už byl kapřík na háčku.Když byl vytažen z vody na břeh tak se ukázalo že to byl takový mrňous a vrácen zpět vodě.Pokračovali jsme v rybolovu dál a najednou manžel sekl jedne prut a na druhém už to taky vřelo,strčil mi zaseknutý prut do ruky a sekl ten druhý.Říkal jen pomalu navíjej a pomalu ho dostávej ke břehu.A tak jsem chca nechca místo luštění křížovek rybyřila a dokonce jsem toho kapříka dostala až na břeh.Byl to bezva pocit A moc se mi to líbilo.Pak přišel kapr který skončil va vezírku.A než naše rybářská výprava skončila vraceli jsme vodě ještě dalších osm kapříků.
Myslela jsem že budu u vody relaxovat,ale dneska to byla mela a nenechalo nás to v klidu ani jednoho.Manžel se navnadil a pojede na ryby zítra zase.Já budu bohužel do večera v práci tak mu jen budu držet palce.
Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

02. 05. 2013 09:52
To jsi měla hezký den.!!!
02. 05. 2013 05:50
Hezký příběh-vím,co je vášeň pro rybaření :)
01. 05. 2013 23:03
Říká se, že s první ulovenou rybou, člověk propadne rybaření. Asi tě to už potrefilo, když tak hezky píšeš o manželově zálibě. Tak hezkou rybářskou sezonu vám oběma přeji.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři