TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 10. 07. 2016

Jak si nahrát profilovou fotku?

karolinafourova

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 5 kg

Již zhubnuto: 0 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 996
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133256.07 km
Kolo: 66076.10 km
Cvičení: 5531 h 10 min

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

karolinafourova

Jak psát blog?

Uvidíme se na Dni zdraví 2016?

09. 09. 2016

Člověk se může cítit špatně kvůli kilům navíc, ale také kvůli tomu, že s přibývajícím věkem nebo přibývající prací klesají možnosti pohybové aktivity. Právě pohyb je velmi důležitý – pohybem zpomalíte úbytek svalové hmoty, ale budete mít také dobrou náladu. Přijďte si jí proto zlěpšit s námi na Den zdraví 23.října v Modřanech, kde bude cvičení zdarma.
Na Dni zdraví  můžete vybírat z 16 různých druhů cvičení a snažili jsme se vybrat pro každého něco. Užijete si jistě např. řecké tance, různé druhy posilovacích cvičení, aerobictai-či nebo cvičení na fitballech. Budete mít možnost vyzkoušet si STOBem oblíbený Nordic walking, neboli chůzi s  holemi, která je naprosto ideální pro všechny věkové i váhové kategorie a pro lidi s jakoukoliv fyzickou kondicí. Pokud jste fyzicky zdatnější, můžete vyzkoušet právě dynamická cvičení, jako je doubleaerobic, deepWork nebo Movie Dance. Můžete s sebou vzít i své děti či vnoučata, dopoledne bude probíhat speciální program věnovaný dětem z produkce organizace Děti na startu. :-)

Uvidíme se? :-)
 

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři