TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 01. 12. 2010

Jak si nahrát profilovou fotku?

tkoskubova

Sebekoučink

Váš cyklus již skončil. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.

Získané body

Tento měsíc: 435
Celkem: 32086
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 1778.90 km
Kolo: 4868.20 km
Cvičení: 111 h 19 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133162.34 km
Kolo: 66076.10 km
Cvičení: 5525 h 40 min

Přátelé

tkoskubova

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Opakované pokusy o hubnutí

09. 10. 2017

Vždycky jsem si myslela,že dokážu dodržovat poravidla,ale nyní zjišťuji,že tomu tak není.Mockrát jsem se pokušela,arto i pod dohledem odborníků(Stob kurs hubnutí,nebo Svět Zdraví.Soutěž Stobu 7S........),a úspěch se dostavil.Odolala jsem i tlaku ze svého blízkého olkolí,jako "nač se trápit,jsme na světě jen jednou,tak proč si nedopřát nač  máme právě chuť.....apod."Necítila jsem žádné omezování se neboť jsem mohla podle daných progrmů jíst prakticky vše.Z toho důvodu jsou mi program a všechny náměty od Stobu blízké a považuji je za nejlepší,cose kdy objevilo.Problém vidím jen a jen v sobě,nemám-li nad sebou kontrolu v podobě přítomné osoby(např.výživového poradce),tak se opět a opět dostávám do starých zajetých kolejí.Nelámu nad sebou hůl,ale vím,že odtsraněná kilečka opět naskočí a můj sen o váze pod 70 kg(měřím 158 cm a vždycky jsem se pohybovala mezi 58 -62 kg).Hodně se pohybuji,plavu,denně cvičím,jezdím na kole,v zimě na běžkách,tam tedy problém není.Svěřila jsem se se svými potížemi,a možná se najdou i další,kteří toto řeší a mtřeba dokážou poradit.

Hodnocení (9 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

20. 10. 2017 08:44
To je problém, před léty jsem díky Stobu zhubla 25 kg, pak se mi narodil syn a už se mi to nikdy nepovedlo.
10. 10. 2017 01:36
ad Yoggi: Pitím myslím vodu, samozřejmě, asi si panáka při plánování dopravy nedáváš :-).

To bych ty narážky tam nedával. Ani neřídím automobil, ani lokomotivu a tak posílení organizmu, aby nepotřeboval pár dní nespat řeším alkoholem a přebytkem jídla. Mám to vyzkoušené, funguje to, ale má to samozřejmě výrazný vliv na organismus. Dnes, když jsem plně zdráv se dá taková zátěž na cca max. týden půjčit, ale pak hlavně jí nesmím zapomenout vrátit (tedy podle mých předchozích blogů --> nezapomenout se potit tak, aby se sádlo z čela utíralo mnou do ručníku) : - )))

A něco vám pošeptám: dnes byla dcera u praktické lékařky (máme stejnou). A bylo jí doporučeno, ať se drží tatínka, že dostal rozum :-)))
Dcera je ta, která je v mé fotogalerii to robátko v houpačce na chalupě : - )))
09. 10. 2017 23:56
Petře, joo, někdy spím :-), za chvilku už půjdu. Pitím myslím vodu, samozřejmě, asi si panáka při plánování dopravy nedáváš :-). Fyzikální zákony asi moc porušit nepůjdou, ale když si tělo zvykne na nižší váhu, tak se snaží zachovat setrvalý stav, aspoň chvíli, když se příjem nezvyšuje po delší dobu.
09. 10. 2017 23:48
Ahoj Yoggi: spíš Ty vůbec? Na pití nezapomínám, byť to asi není přesně to pití, co myslíš. Ale má chytrá váha mě hlídá, voda stoupá, nyní je na 57,2%, což je asi nejvíce, co kdy naměřila :-)
No, fyziku porážíme dnes a denně (hlavně v Rakousku, tam, jako by se neučila), ale že bychom jí poráželi i v mém boji s tloušťkou?
Ahoj Petr
09. 10. 2017 23:35
Ahoj Petře, holky se na tebe nebudou zlobit :-)). Řešíš kritickou mimořádnou situaci, tak jde vše ostatní stranou. Aspoň nezapomeň pít :-). Až to vyřešíš, vrátíš se do normálu. Držím palce, až to brzy zvládneš.
09. 10. 2017 22:32
Ahoj. Neohlížej se jinde, řeš jen sebe. Pokud nemůžeš vyřešit výdej, řeš příjem. Pokud nemůžeš vyřešit příjem, řeš výdej.
V Německu minulý týden fouklo : - ( Mám 40 vlaků odstavených nebo vůbec nenaložených, protože pro ně nejsou lokomotivy a vagóny. Kontejnery bohužel jsou. Letí pro nás vánoční sezóna. Jen do přístavu Bremerhaven řešíme právě dnes 15 nedojetých vlaků. Tedy: (ale ony se do mně holky pustí) řeším kritickou situaci ve vánoční špičce, nesnídal jsem, neobědval, nevečeřel, ani dnes necvičil. Tedy zítra to bude o kilo více. Ale dnes vše potřebné včetně změn plánu údržby (ještě, že si tam držím rezervu na mimořádné události) vyřeším a zítra budu muset máknout během i bazénem více. A bude to trvat týden. Ale tak to bohužel je, tělo funguje jak hodinky, ale je potřeba mu ty hodinky pravidelně natahovat : - ) Výpadky (zapomínání v natahování) jsou problém.
Asi jsem Tě moc nepotěšil, ale Ahoj Petr
01. 03. 2017 17:43
Já to mám také tak, dobu to šlo ale potom jsem onemocněla a hned je to znát na kalhotách, Po měsíci kdy jsem nosila legíny byli mě kalhoty knop.
26. 02. 2017 13:37
Moc Ti děkuji za radu.Myslím,že to tak je,zapisováním se jednak objeví přehled toho.co "dokážeme" sníst během jediného dne,a po stránce psychologické zapisováním ztrácíš čas,který by se prohýřil právě jídlem.Ještě jednou velké díky.
26. 02. 2017 10:13
Každý člověk je jiný, a tak každý musí hledat tu svou cestu ... Mně osobně pomáhalo zapisování do sebekoucinku - pak jsem prakticky nehřešila mimo plánované hresici dny ... Když jsem přešla na udržování váhy bez zapisování, bylo to podstatně horší - a nabrala jsem tak asi dvě kila zpátky ... určitě by bylo řešením vrátit se zase k zapisování, ale celý život zapisovat nechci - no, a tak mi nezbylo než zkusit zvládnout pokušení vůlí - zvolila jsem si hranici kg, na které se vrátím k zapisování a snažím se abych se na ni nedostala, zatím to snad celkem jde :-) ... Držím palce ať se Ti podaří najít tu svou vlastní cestu!

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři