TOPlist
Sledujte nás:

4. 3. Světový den obezity upozorňuje na rizika i prevenci

Zpět

Obezita je řadu let na vzestupu. Nejedná se o estetický problém, ale především zdravotní a jedincům s kily navíc způsobuje mnohá nepříjemná onemocnění. 

Odborníci bijí na poplach! Každoročně upozorňují na zdravotní rizika, nabízejí možnosti léčby a prevence v rámci Světového dne obezity, který je každoročně 4. 3. 

Společnost Stop obezitě (STOB) pořádá v rámci této celosvětové akce Dny zdraví se STOBem a konferenci Žít a hubnout pro zdraví.

Co pro vás odborníci ze STOBu letos připravili? 

1. Den zdraví se STOBem na nové radnici Prahy 12, v sobotu 5. 3. 2022. Můžete se těšit na edukační výstavky s ochutnávkami, pohybové aktivity, širokou škálu odborných poraden, od měření složení těla, glykémie, osteoporózy, přes testy zdatnosti až k odborným radám ohledně srdečně cévních onemocnění, zvýšeného cholesterolu nebo poruch lymfatického systému.


2. Konference "Žít a hubnout pro zdraví"která proběhne v rámci Dne zdraví na nové radnici Prahy 12. Na konferenci budou přednášet odborníci na výživová, pohybová, zdravotní i psychologická témata. Pro mimopražské bude konference dostupná i v online světě.

!!! Vzhledem k aktuální situaci jsme se rozhodli, že veškerý výtěžek ze vstupného na tuto konferenci (platí i při zakoupení online přenosu) darujeme na sbírku Člověka v tísni "SOS Ukrajina". Zakupte si vstupenku za 150 Kč a přispějte na to, co je aktuálně nejvíce potřeba - humanitární pomoc lidem v zasažených oblastech Ukrajiny.


3. Konzultace a analýzy složení těla na bioimpedančním přístroji u lektorů STOBu po celé ČR od 1. 3. do 6. 3. 2022.

4. Online pohybové aktivity od 27. 2. do 3. 3. 2022.

Více informací a kompletní program ke všem zajímavým akcím získáte na www.stob.cz

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

01. 03. 2022 09:38
V neděli jsem si zacvičila s Hankou a bylo fajn zase jí slyšet. Už jsem si objednala její nedělní cvičení:-)

Naši partneři