TOPlist
Sledujte nás:

Aktivní dovolená se STOBem

Zpět

 

Rádi byste vyrazili na dovolenou, ale nechce se vám samotným? 

Vyrazte na aktivní dovolenou se STOBem!

Z dovolené štíhlejší?

Využít právě dovolenou ke zhubnutí - to je řešení, které se samozřejmě v létě samo nabízí. Není to vůbec špatný nápad, ale opět platí - nerealistická očekávání plodí jen zklamání.

Některé cestovky nabízí astronomická čísla zhubnutých kil za týden. STOB na to jde jinak.

Pokud někdo jede na naše redukční pobyty s jediným cílem - za týden co nejvíce zhubnout, nebude uspokojen, zejména ne pár týdnů po dovolené. Ve vhodném prostředí, kde je o vás postaráno a nejste sváděni k jedení u televize nebo k ochutnávání při vybalování nákupu či při vaření, není tak těžké zhubnout. Týden však u málokoho stačí na změnu nevhodných stravovacích a pohybových návyků, které se fixovaly léta. Pokud se po návratu vrátíte do zajetých kolejí, kila jdou velmi rychle nahoru.

Společnost STOB proto redukční pobyty doporučuje především jako odměnu za déletrvající úsilí či jako oslavu úspěchu, nebo (případně) jako start k novému životnímu stylu.

Aktivní dovolená je příležitostí právě pro lidi, kteří se za své tělo stydí a ve společnosti štíhlejších se například nedokážou odhodlat pohybu, cítí se být terčem posměchu a podobně. Navíc zde výborně funguje princip odměny: když si člověk spojí například cvičení s libými pocity (krásné prostředí, západ slunce nad mořem...) je to předpoklad k tomu, aby pak v domácím prostředí navodilo příjemné pocity už jen samotné cvičení.

Se STOBem zjistíte, že odpočinek na pláži  či u rybníku je mnohem příjemnější v kontrastu s předchozí pohybovou aktivitou. Tak jako tak ale definitivně poznáte kvalitu redukčního pobytu až po příjezdu domů. Nejen podle toho, kolik energie jste spálili, ale hlavně kolik jste jí načerpali. A tak pojeďte získat energii a případně ztratit kilogramy na  mnoha aktivních dovolených se STOBem.

Pro milovníky exotických dovolených právě obsazujeme březnový pobyt na Maledivách a v ajurvédském centru na Srí lance (lze zkombinovat). 

Stejně tak budete ale spokojeni v srpnové Třeboni (poslední 2 volná místa), nebo na  zářijovém prodlouženém víkendu na Máchově jezeře či ve Františkových lázních.

Neváhejte s přihláškami, najdete je na www.stob.cz.

Hodnocení (11 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

23. 07. 2018 17:23
takovou dovolenou bych si dala líbit, ovšem nemám na to

Naši partneři