TOPlist


PODZIMNÍ VICHŘICE

  • Uživatelský recept
  • Autor: KruntoradovaL
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 10

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hruška1
Jablko1
Ostružiny80
Ostružiny1
Lažanský rubín 100% jablečný mošt100

Energetická hodnota celkem: 345 kJ

Bílkoviny (g): 1, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 17 SAFA (g): 0 Cukry (g): 14 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Jablko a hrušku omyjeme a rozkrojíme (zbavíme se jadřince). Dužinu pak nakrájíme na kousky. Omyjte a nechte okapat ostružiny. Rozdrťte led. Jablko, hrušku, ostružiny dejte do mixéru spolu s anýzem a jablečným moštem a rozmixujte na vyšší stupeň. Přidejte led a ještě chvíli mixujte.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

01. 09. 2017 17:20

Yogii

Ještě je tam opakovaná záměna místo gramů na kusy, takže energetická hodnota nemůže odpovídat. Jinak zajímavé vylepšení moštu.

01. 09. 2017 17:08

martashi

Myslím,že v receptu je malá chybka- 2x ostružiny, žádný anýz. Jinak vypadá zajímavě. Je období ostružin - vyzkouším.

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma