TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Italsky olivovy kolac s mandlemi a rozinkami

Zpět
  • Autor: sduranova
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 20.00

Ingredience

Dochucovadla:

sul, vanilkove seminka z pulky lusku, citronova kura 100g mandli = mouka 50 g mandli na ozdobeni 1,5 prasku do peciva 1 lzicka sody Podavame jen tak nebo jako na jihu Evropy k snidani s jogurtem

Energetická hodnota celkem: 17324 kJ

Bílkoviny (g): 86, Tuky (g): 191, Sacharidy (g): 505, SAFA (g): 59, Cukry (g): 231, Vláknina (g): 37, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 866 kJ

Bílkoviny (g): 4.3, Tuky (g): 9.6, Sacharidy (g): 25.3, SAFA (g): 3, Cukry (g): 11.6, Vláknina (g): 1.9, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Vyslehame vejce s cukrem Pridame vanilku, sul, citronovou kuru a zaslehame pridame olej a vyslehame Pridame rozinky a mandlovou mouku a zaslehame Nakonec vmichame mouku smichanou se sodou a praskem do peciva Tip: mandlovou mouku si jednoduse pripravime doma: oloupane mandle dame do mrazaku a pak je zmrzle rozmixujeme na mouku. Vlijeme do vymazane a vysypane formy, zatreseme s ni, aby odesly prebytecne bubliny, posypeme mandlemi a peceme cca max 60 min dozlatova a do doby, kdy na spejli neni syrove testo Rozinky sparime

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři