TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Bezlepkové čokoládové sušenky

Zpět
  • Autor: vercagall
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 56.00

Ingredience

Dochucovadla:

Špetka soli a lžička prášku do pečiva

Energetická hodnota celkem: 12563 kJ

Bílkoviny (g): 57, Tuky (g): 165, Sacharidy (g): 323, SAFA (g): 101, Cukry (g): 115, Vláknina (g): 17, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 224 kJ

Bílkoviny (g): 1, Tuky (g): 2.9, Sacharidy (g): 5.8, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 2.1, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0

Postup přípravy

1) Připrav si vodní lázeň – dva kastrůlky do sebe a do spodního nalij vodu. V horním rozehřej máslo a v něm cukr. 2) Rozpuštěné sladké máslo přelij do mísy. Přidej kakao, mouku, prášek do pečiva a sůl. Rozklepni vajíčka a nakonec vmíchej na kousíčky nasekanou čokoládu. 3) Polévkovou lžící nabírej jednotlivé porcičky na sušenky a vyklápěj na plech s pečícím papírem. Můžeš také použít formičky nebo jako já – uválej kouličky a rozplácni je :-). 4) Plech zasuň do předehřáté trouby a čokoládové sušenky peč asi 15 minut na 180 stupňů. Doba pečení závisí na výšce sušenek, takže záleží na tom, jaké sis vytvořila sušenko tvary (nebo patvary :-)).

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři