TOPlist


Čokoládové brownies z fazolí

  • Uživatelský recept
  • Autor: vercagall
  • Porce: 10.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Fazole červené sterilované v mírně slaném nálevu400
Banány220
Med80
Olej palmojádrový, kokosový45
Kakao Holandské (v suchém stavu)80
Vločky ovesné30

Energetická hodnota celkem: 7116 kJ

Bílkoviny (g): 53, Tuky (g): 60, Sacharidy (g): 229 SAFA (g): 46 Cukry (g): 138 Vláknina (g): 33 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 712 kJ

Bílkoviny (g): 5.3, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 22.9 SAFA (g): 4.6 Cukry (g): 13.8 Vláknina (g): 3.3 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

Lžička skořice a lžička prášku do pečiva a špetka soli

Postup přípravy

1) Oloupej změklé banány a nakrájej na kolečka. 2) Fazole si vyklop do cedníku a propláchni vodou. 3) Obojí nasyp do mísy a nejlépe šťouchadlem na brambory rozmačkej na kaši. Potom postupně přidávej med, mírně zahřátý olej, vločky, kakao, skořici, prášek do pečiva i trošičku soli. Všechny ingredience pořádně prošťouchej, aby se ti vytvořilo husté, patlavé těsto. 4) Předehřej si troubu. Do malého pekáčku, nebo nějaké jiné menší formy, vlož pečící papír. Na něj vyklop těsto a dej do trouby péci. Já pekla pomaleji, neboť je hmota hutná. Při 180 stupních bylo za 35 minut hotovo.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma