TOPlist


Karbanátky s kysaným zelím

  • Uživatelský recept
  • Autor: ditab
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Netučné a jednoduché na přípravu.

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hovězí maso zadní průměr600
Zelí bílé kysané400
Vejce celá průměr130

Energetická hodnota celkem: 5701 kJ

Bílkoviny (g): 135, Tuky (g): 85, Sacharidy (g): 17 SAFA (g): 37 Cukry (g): 10 Vláknina (g): 6 Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 1425 kJ

Bílkoviny (g): 33.8, Tuky (g): 21.3, Sacharidy (g): 4.3 SAFA (g): 9.3 Cukry (g): 2.5 Vláknina (g): 1.5 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

sůl, pepř

Postup přípravy

Smícháme pomleté maso a překrájené kysané zelí, přidáme 2 vejce, sůl a pepř. Promícháme a ze směsi tvoříme karbanátky, klademe na pečící papír a upečeme v troubě dozlatova.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma