TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Salsa Roja

Zpět
  • Autor: Martja
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Dochucovadla:

Místo citronu samozřejmě použijte limetku a místo chilli nejlépe habaňero :o) Ingredience - salsa roja: - 1 cibule - 3 stroužky česneku - 400 g rajčat - 1 - 2 lžíce sušené papriky - 2 čerstvé papričky habanero - 1/2 lžičky římského kmínu (čerstvě n

Energetická hodnota celkem: 1603 kJ

Bílkoviny (g): 9, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 57 SAFA (g): 2 Cukry (g): 36 Vláknina (g): 11 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 200 kJ

Bílkoviny (g): 1.1, Tuky (g): 1.8, Sacharidy (g): 7.1 SAFA (g): 0.3 Cukry (g): 4.5 Vláknina (g): 1.4 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Postup - salsa roja: 1.) do hrníčku dáme sušenou sladkou papriku (nejlépe chile poblano, ale stačí i naše klasická červená paprika) a přidáme trochu vody, tak aby nám vznikla hustá kaše 2.) rajčata spaříme a oloupeme, nakrájíme na kostičky 3.) na oleji osmahneme na jemno nakrájenou cibulku a nadrcený česnek 4.) přidáme na na drobno nasekané papričky habaneros, paprikovou kaši, římský kmín a osmahneme 5.) přidáme rajčata, limetkovou šťávu a oregano, vaříme cca 10 minut 6.) osolíme a případně dosladíme 7.) rozmixujeme ručním mixérem, v lednici můžeme skladovat cca týden

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři