TOPlist


Boloňská omáčka na špagety

  • Uživatelský recept
  • Autor: barban
  • Porce: 10.00
  • Doba přípravy (min.): 20

na oleji zpěníme cibulku, přidáme mleté hovězí, spařená rajčata, podusíme, přidáme vodu, koření rajčatovou šťávu, povaříme, dochutíme česnekem

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Česnek40
Cibule150
Hovězí maso zadní průměr400
Voda500
Koření průměr5
Oleje (všechny druhy)2
Rajčata 400
Rajčatová štáva300

Energetická hodnota celkem: 4233 kJ

Bílkoviny (g): 87, Tuky (g): 50, Sacharidy (g): 54 SAFA (g): 22 Cukry (g): 33 Vláknina (g): 10 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 423 kJ

Bílkoviny (g): 8.7, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 5.4 SAFA (g): 2.2 Cukry (g): 3.3 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

bazalka, česnek, sůl, pepř

Postup přípravy

cca 20 minut, podáváte se špagetami

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma