TOPlist


Játra pečená, brambory se zeleninovou oblohou

  • STOB recept
  • Autor: STOB
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Pažitka5
Paprika žlutá 50
Rajčata 50
Okurka salátová100
Brambory zimní150
Oleje (všechny druhy)5
Mouka pšeničná hladká5
Játra vepřová100

Energetická hodnota celkem: 1487 kJ

Bílkoviny (g): 27, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 41 SAFA (g): 3 Cukry (g): 7 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Omytá a osušená játra odblaníme, nakrájíme na plátky, mouku smícháme se solí a pepřem a játra obalíme. Na rozehřátém oleji opečeme játra z obou stran. Jako přílohu podáváme vařené brambory posypané pažitkou a obložené na dílky pokrájenou zeleninou.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (14 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

13. 01. 2016 07:07

Játra moc nemusím, zato můj muž ano!

09. 07. 2014 08:20

Raduschka82

Dnes budou k obídku :)

09. 10. 2013 14:22

Bozulka

Vyzkoušela jsem tento recept z drůbežích jater, taky dobré!

11. 05. 2013 18:44

petstrob

Bezva tip na rychlý oběd, hned zítra je uvařím :)

16. 03. 2013 23:17

Hanina58

Určitě to udělám:-)

07. 09. 2011 18:34

rentierka

Osolená a okořeněná játra s lupínkem másla a třeba syrovou paprikou na každé porci děláme zabalené v alobalu, pečené v troubě. Neztvrdnou a jsou výborná.

28. 01. 2011 11:08

vehicle

teď mě ještě napadlo, neztvrdnou Vám ty játra když jsou předem osolená? My solíme a pepříme až hotová, aby neztvrdla :)

26. 01. 2011 13:26

vehicle

Toto je moc veliká dobrůtka ;) Má to ráda celá rodina i malá dcerka :)

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma