TOPlist


"Hrachová" polévka z cukety

  • Uživatelský recept
  • Autor: ABULA
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Plévka, která vypadá i chutná jako hrachová, ale je lehká a nenadýmá.

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Voda250
Koření průměr1
Sůl0
Česnek5
Oleje (všechny druhy)3
Cibule20
Cuketa150

Energetická hodnota celkem: 343 kJ

Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 7 SAFA (g): 1 Cukry (g): 4 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

Majoránka, česnek, sůl.

Postup přípravy

Omytou mladou cuketu nakrájíme na kostky, zalijeme vroucí vodou, osolíme a uvaříme do měkka. Na oleji zpěníme cibuli nakrájenou na půlkolečka. Uvařenou cuketu necháme trochu vychladnout a rozmixujeme i s vodou, ve které se vařila. Přidáme cibulku, prolisovaný česnek a majoránku. Ještě krátce povaříme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

09. 07. 2019 16:33

jesus

dietní a dobrá, zkusím, vyjde levněji, pokud máte suroviny z vlastní zahrádky

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma