TOPlist


Španělské ptáčky

  • Uživatelský recept
  • Autor: kacenka.3
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 180

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Rýže jasmínová syrová30
Oleje (všechny druhy)5
Hořčice plnotučná 10
Okurky sterilované20
Cibule30
Párky drůbeží10
Vejce celá průměr15
Hovězí maso zadní průměr70
Mouka pšeničná hladká10

Energetická hodnota celkem: 1622 kJ

Bílkoviny (g): 21, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 37 SAFA (g): 6 Cukry (g): 4 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

sůl, pepř

Postup přípravy

Maso naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme 5g hořčice, dáme 10g cibule, okurku, salám a vajce, zabalíme. Na oleji osahneme 20g cibule, pak opečeme ptáčky ze všech stran, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Nakonec zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě se zbytkem hořčice.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma