TOPlist


Hovězí kýta na víně, těstoviny

  • STOB recept
  • Autor: STOB
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hovězí maso zadní průměr90
Oleje (všechny druhy)5
Cibule15
Mrkev30
Celer - bulva30
Rajský protlak30
Víno červené25
Těstoviny průměr syrové45

Energetická hodnota celkem: 1876 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 50 SAFA (g): 6 Cukry (g): 10 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Zeleninu očistíme a nakrájíme na kostky. Omyté a osušené maso osolíme, opepříme a v pekáči na rozehřátém oleji opečeme ze všech stran, přidáme zeleninu, ostatní koření, rajčatový protlak, podlijeme vodou a červeným vínem, přiklopíme víkem vrchního pekáčku a dáme péct do trouby. Měkké maso vyjmeme z pekáče, nakrájíme na porce a uchováme v teple. Šťávu procedíme přes sítko, necháme prohřát. Jako přílohu podáváme těstoviny, které uvaříme obvyklým způsobem na zkus.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

20. 02. 2013 11:45

Verulik

to vypadá lákavě, to někdy zkusím
:)

17. 04. 2012 14:51

Terrad

Moc dobrý :).

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma