TOPlist


ledvinková omáčka

  • Uživatelský recept
  • Autor: kvetocka
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Ledvinky hovězí, vepřové400
Cibule100
Oleje (všechny druhy)10
Voda500
Mouka pšeničná polohrubá50

Energetická hodnota celkem: 3095 kJ

Bílkoviny (g): 67, Tuky (g): 31, Sacharidy (g): 52 SAFA (g): 10 Cukry (g): 7 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 774 kJ

Bílkoviny (g): 16.8, Tuky (g): 7.8, Sacharidy (g): 13 SAFA (g): 2.5 Cukry (g): 1.8 Vláknina (g): 1.3 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

sůl,pepř,kari koření

Postup přípravy

na oleji zpěníme cibulku,přidáme vyčištěne ledvinky,přidáme dichucovadla,zalijeme vodou a dusíme 20 minut. pak zahustíme zátřepkou z mouky.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma