TOPlist


Hovězí rozlétané ptáčky

  • Uživatelský recept
  • Autor: Jara22
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hovězí maso přední průměr500
Cibule150
Oleje (všechny druhy)100
Vejce celá průměr110
Mouka pšeničná hladká150

Energetická hodnota celkem: 11698 kJ

Bílkoviny (g): 119, Tuky (g): 203, Sacharidy (g): 126 SAFA (g): 57 Cukry (g): 12 Vláknina (g): 14 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 2925 kJ

Bílkoviny (g): 29.8, Tuky (g): 50.8, Sacharidy (g): 31.5 SAFA (g): 14.3 Cukry (g): 3 Vláknina (g): 3.5 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

worchester, sojová omáčka

Postup přípravy

Do zaltova opečenou cibulku, na ni zprudka opečeme hovězí plátky předem naklepané, osolené a opepřené + potřené plnotučnou hořčicí. Zprudka opečeme, pak podlijeme vedou a dusíme do změknutí. Po změknutí maso vyndáme, vydusíme do tuku a zaprášíme hladkou moukou. Omáčku naředíme an požadované množství a hustotu, přidáme nakrájená vejce na kostičky a obyč.salám.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma