TOPlist


masové uličky z hovězího masa a zapečenou dýní

  • Uživatelský recept
  • Autor: neuron
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 50

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Oleje (všechny druhy)10
Dýně200
hovězí mleté bio100

Energetická hodnota celkem: 1864 kJ

Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 23, Sacharidy (g): 12 SAFA (g): 7 Cukry (g): 7 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl, pepř, libeček, 3 stroužky česneku

Postup přípravy

Mleté hovězí maso promícháme s trochou soli, pepře a libečkem. Vytvoříme kuličky, které naklademe do zapékací misky nebo pekáče. Dýni hokaido omyjeme, vydlabeme a rozkrájíme na kostičky, přidáme na plátky nakrájené 3 stroužky česneku, smícháme, zakápneme olivovým olejem, lehce posolíme a opepříme a přidáme do pekáčku ke k masovým kuličkám. Pečeme asi 45 min na 180 st, mlžeme během pečení mírně podlít vodou.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma