TOPlist


domácí ovocné tiramisu 100g

  • Uživatelský recept
  • Autor: kolibrik26
  • Porce: 25.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mascarpone průměr500
Tvaroh bez tuku (odtučněný) průměr500
Smetana ke šlehání 33 % tuku průměr500
Cukr průměr100
Piškoty250
Kompot průměr400

Energetická hodnota celkem: 24315 kJ

Bílkoviny (g): 140, Tuky (g): 385, Sacharidy (g): 431 SAFA (g): 259 Cukry (g): 365 Vláknina (g): 9 Sůl (g): 10

Energetická hodnota na 1 porci: 973 kJ

Bílkoviny (g): 5.6, Tuky (g): 15.4, Sacharidy (g): 17.2 SAFA (g): 10.4 Cukry (g): 14.6 Vláknina (g): 0.4 Sůl (g): 0.4


Dochucovadla:

kakao na posypání

Postup přípravy

mascarpone vyšlehat s tvarohem a cukrem, přidat do vyšlehané šlehačky. do pekáče vyskládat piškoty, lehce pokapat šťávou z kompotu, natřít vrstvu krému, pokrájet na ni ovoce a potřít druhou vrstvou krému. Povrch posypat kakaem, dát odležet do ledničky do druhého dne

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma