TOPlist


Omáčka Bolognese

  • Uživatelský recept
  • Autor: Springs
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Rajčata 500
Cibule150
Rajský protlak115
Oleje (všechny druhy)25
Mleté maso na sekanou500
Víno červené200
Česnek5
Sůl15
Cukr průměr30

Energetická hodnota celkem: 10246 kJ

Bílkoviny (g): 90, Tuky (g): 176, Sacharidy (g): 126 SAFA (g): 71 Cukry (g): 67 Vláknina (g): 11 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1708 kJ

Bílkoviny (g): 15, Tuky (g): 29.3, Sacharidy (g): 21 SAFA (g): 11.8 Cukry (g): 11.2 Vláknina (g): 1.8 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

sůl, cukr, bazalka, česnek

Postup přípravy

Na oleji osmahneme cibulku a přidáme mleté maso. Maso opečeme dohněda. Mezitím si spaříme rajčata, oloupeme je a nakrájíme na kostičky. Potom přidáme k masu. Přidáme lžíci bazalky, červené víno, osolíme a dáme dusit alespoň na 20 minut. Nakonec přidáme 1 velký protlak, čensek dle chuti, dochutíme cukrem a solí.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma