TOPlist


Dýňový koláč

  • Uživatelský recept
  • Autor: Magda Zalesakova
  • Porce: 9.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mouka špaldová celozrnná200
Dýně100
Vejce celá průměr55
Cukr průměr50
Med20
Vlašské ořechy10
Oleje (všechny druhy)10
Voda200
Kakao Holandské rozpustná směs10

Energetická hodnota celkem: 5117 kJ

Bílkoviny (g): 41, Tuky (g): 27, Sacharidy (g): 200 SAFA (g): 6 Cukry (g): 75 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 569 kJ

Bílkoviny (g): 4.6, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 22.2 SAFA (g): 0.7 Cukry (g): 8.3 Vláknina (g): 0.2 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Mouku smícháme s práškem do pečiva, pak přidáme cukr, med, vejce, nastrounanou dýni, nasekané vlašské ořechy, kakao, olej a vodu. pak vlijeme na plech a pečeme 30 min

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma