TOPlist


svíčková

  • Uživatelský recept
  • Autor: Magda Zalesakova
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 90

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Oleje (všechny druhy)30
Mrkev330
Petržel - kořen200
Celer - bulva60
kančí660
Cibule110
Smetana na vaření 10 % tuku průměr200
Mouka špaldová celozrnná22

Energetická hodnota celkem: 7078 kJ

Bílkoviny (g): 152, Tuky (g): 72, Sacharidy (g): 92 SAFA (g): 26 Cukry (g): 50 Vláknina (g): 17 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1180 kJ

Bílkoviny (g): 25.3, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 15.3 SAFA (g): 4.3 Cukry (g): 8.3 Vláknina (g): 2.8 Sůl (g): 0.2


Dochucovadla:

NK, pepř, BL, tymián, sůl

Postup přípravy

zeleninu, koření a maso vaříme v tlakovým hrnci cca 1 hodinu, pak maso vyndáme a zbytek rozmixujeme. Pak přidáme smetanu s moukou, vaříme 5 minut nyní i s masem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma