TOPlist


bramborák

  • Uživatelský recept
  • Autor: sanad
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Oleje (všechny druhy)100
Mléko plnotučné průměr100
Vločky ovesné průměr60
Vejce celá průměr55
Brambory zimní500

Energetická hodnota celkem: 6827 kJ

Bílkoviny (g): 27, Tuky (g): 113, Sacharidy (g): 132 SAFA (g): 17 Cukry (g): 15 Vláknina (g): 11 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1707 kJ

Bílkoviny (g): 6.8, Tuky (g): 28.3, Sacharidy (g): 33 SAFA (g): 4.3 Cukry (g): 3.8 Vláknina (g): 2.8 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

majoránka,pepř,česnek,sůl

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma