TOPlist


Raská omáčka

  • Uživatelský recept
  • Autor: Zahoranka
  • Porce: 3.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Rajčata 740
Petržel - kořen30
Mrkev70
Sůl3
Oleje (všechny druhy)6

Energetická hodnota celkem: 1056 kJ

Bílkoviny (g): 9, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 40 SAFA (g): 1 Cukry (g): 24 Vláknina (g): 14 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 352 kJ

Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 13.3 SAFA (g): 0.3 Cukry (g): 8 Vláknina (g): 4.7 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl, pepř, česnek, tymián

Postup přípravy

Očištěnou a pokrájenou zeleninu zakápnutou olejem podusíme v parním hrnci v malém množství vody a po uvaření rozmixujeme a ochutíme dle chuti.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma