TOPlist


Játrová omáčka

  • Uživatelský recept
  • Autor: denisafo
  • Porce: 8.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mouka pšeničná bílá průměr30
Játra drůbeží500
Natur bujón hovězí - suchý stav24
Cibule30

Energetická hodnota celkem: 3729 kJ

Bílkoviny (g): 121, Tuky (g): 32, Sacharidy (g): 35 SAFA (g): 12 Cukry (g): 6 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 466 kJ

Bílkoviny (g): 15.1, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 4.4 SAFA (g): 1.5 Cukry (g): 0.8 Vláknina (g): 0.3 Sůl (g): 0.1


Dochucovadla:

masox, kečup

Postup přípravy

Na oleji zpěníme cibulku, přidáme drůbeží játra, orestujeme, přidáme 2 kostky masoxu a zalijeme vodou, chvilku povaříme a přidáme kečup, na závěr zahustíme

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma