TOPlist


Hovězí vařené, koprová omáčka, houskový knedlík

  • STOB recept
  • Autor: STOB
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Knedlíky houskové 60
Kopr7
Smetana na vaření 10 % tuku průměr30
Mléko odstředěné průměr50
Mouka pšeničná hladká10
Oleje (všechny druhy)5
Hovězí maso zadní průměr80

Energetická hodnota celkem: 1786 kJ

Bílkoviny (g): 23, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 42 SAFA (g): 7 Cukry (g): 6 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Omyté maso zalijeme studenou vodou a uvaříme doměkka. Z oleje a mouky připravíme jíšku, zalijeme ji vlažným hovězím vývarem, dobře rozmícháme, přidáme mléko, osolíme a na mírném plameni za občasného míchání provaříme. Jemně nasekaný kopr svaříme s octem a vlijeme do omáčky. Omáčku dokončíme přidáním smetany. Podáváme s porcí hovězího masa a

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma